JC Nordic – Sense-Danmark ApS

Sense

SENSE er ideelt for barnet, der skal have sikkert legetøj og produkter, som er opdateret på gældende krav og regler. JC NORDIC – SENSE DANMARK APS er franchisetager på SENSE. Produkterne er vores primære produktsamling, som indeholder alt inden for produktsikkert skoleudstyr, tasker og fritidsbeskæftigelse til leg og kreativitet for børn i mange aldre. Tag et kig på vores mange lækre designs i produktkataloget nedenfor.

Sense for safty

Sense har været i branchen i mere end 35 år, og har altid været meget bevidst omkring gældende regler til produktsikkerhed. Vores produkter opfylder selvfølgelig de strengeste krav fra legetøjsdirektivet og REACH, og så er Sense selvfølgelig også FSC certificeret.

Når vi tager et nyt produkt op, tænker vi altid på barnets vilkår. Børn har energi og skaberglæde, og det medfører mange gange, at produkter skal klemmes, føles, og undersøges. Det bevirker oftest, at fingrene puttes i munden, mens de sidder med produktet. Dette er vi helt klar over, og derfor er det os en hjertesag at kunne tilbyde produkter, der er sikre og godkendte.

I vores arbejde for at sikre et trykt og sikkert indhold, samarbejder vi med den største ekspertise inden for kemi, som kontinuerligt undersøger indholdet i vore produkter. Vi går mange gange længere, end hvad loven kræver, og stiller meget høje krav til produktet inden det tages ind i vort sortiment. Vi udfører til stadighed kontrol med nyankomne produkter til vort lager, med hjælp af et avanceret skanner system (XRF skanner), som sikre at vi opfylder de specifikke krav til netop dette produkt.

Det er ikke bare selve produktet vi kontrollerer; også vores forpakninger skal opfylde en ordentlig miljøstandard. Som en del i dette arbejde, arbejder vi på, hvor det er muligt for os at mindske plastemballage til karton. Vores ”Code of Conduct” er med andre ord, at vi skal samarbejde med fabrikker, der overholder kravene til arbejdsmiljø og arbejdstider. Vi ønsker nemlig at tage del i de menneskelige rettigheder, hvor vi kan. Derfor støtter vi udviklingen til det bedre inden for det generelle arbejdsmiljø.

Vi håber på, at du må føle dig tryg og sikker med Sense produkter, og du er meget velkommen til at tage kontakt, hvis du har eventuelle spørgsmål.