JC Nordic – Sense-Danmark ApS

Lær-let

LÆRLET er vores danske producent af indlæringsmetoder til børn. Disse produkter har til formål at hjælpe børn med en givende indlæring. Produktet er specielt egnet til børn, eller forældre som vil have nogle konkrete redskaber til at hjælpe deres børn, som oplever at have en smule indlæringsvanskeligheder med at læse, skrive og/eller stave.

Styrker fagligheden

LÆRLET er vores danske agentur, som er PP-underlag til indlæring. LÆRLET er udviklet af special lærer Inge Christiansen fra Køge og egner sig til børn eller forældre, som ønsker at støtte deres børns indlæring.

Produkterne er ideelle til børn, der oplever, at det med tal og bogstaver er lidt svært. Produkterne er udviklet til at understøtte læringsprocesserne med at skrive, læse og stave. Kan anvendes af forældre eller voksne, som ønsker konkret materiale til udvikling af barnets faglige kompetencer.

Disse LÆRLET produkter- og underlag findes i op til næsten 20 forskellige indlæringsdesign. Materialet er PP; størrelse 42 x 30 uden ftalater og har serigrafisk tryk på bagsiden. Det er udelukkende Dansk design og findes også i boxe med tallene fra 1 -9 samt + – x – : – =. Der findes også modeller i boxe med bogstaver, alfabetet og vokaler/konsonanter.