Jc Nordic – Sense-Danmark ApS

DKT

DKT er en portugisisk producent af skole- og rejsetasker i yderst høj kvalitet. DKT producerer eksklusive tasker til en bred målgruppe. Lige fra børnehaveklassealderen til til universitetetsstuderende. Alle tasker er af meget høj kvalitet og har nogle ”fede” detaljer til en bred vifte af formål, hvad enten det er til skole- eller rejsebrug. Her på siden kan du få nærmere indblik i nogle af de mange fordele med en taske fra DKT. 

Klik ind og Se de forskellige kataloger:

DKT

DKT er vores forhandlede mærke, som har en bred vifte af kollektioner til en bred målgruppe. DKT rummer alt i smukke tasker til børn og unge, som findes i varianter og kollektioner til alle typer formål. Herunder rejsetasker, skoletasker og skoleudstyr som f.eks. penalhus til tasken og meget mere!

 

De mange designs, er tidssvarende med de sidste nye tendenser. DKT tasker og skoleudstyr er for barnet, der ønsker en sej skoletaske, hvor forældrene hverken behøver at gå på kompromis med en god pris eller det praktiske. Har du spørgsmål til DKT’s mange produkter, kan du trygt tage kontakt!